FAQ

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over het gebruik van Sintregister.nl? Bekijk hieronder eens de veelgestelde vragen, de kans is groot dat je hieronder het antwoord kunt vinden op je vraag! Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Gegevens van jou en je klanten worden gecodeerd opgeslagen in een beveiligde database waarbij in de gaten wordt gehouden wie er toegang tot heeft.

Deze gegevens zijn alleen door jou in te zien. Standaard zijn deze gegevens voor ons niet zichtbaar, maar kunnen deze wel bereiken wanneer dat nodig is (bijvoorbeeld bij misbruik of wanneer je assistentie nodig hebt). Op de website vindt je tevens een overzicht van IP-adressen waar vandaan er is ingelogd op je account.

Wij hebben de mogelijkheid om op je account in te loggen mits je hier toestemming voor geeft, dit is bijvoorbeeld handig wanneer je hulp nodig hebt. Zie het als een meekijk-functie.

Nee, voor je klanten is er geen link te zien met Sintregister.nl. Op de facturen, het boekingsformulier en in de e-mails naar je klanten wordt jouw (bedrijfs)naam gebruikt.

Nee, het gebruiken van Sintregister.nl kost €34,95,- per jaar en dient jaarlijks te worden verlengd (geen abonnement). Door een licentie aan te schaffen kun je gebruik maken van alle functies van Sintregister.nl.

Klik hier voor meer informatie over de functies van Sintregister.nl.

Sintregister.nl is beschikbaar voor zowel bedrijven als particulieren. Wanneer je btw-plichtig bent, ben je zelf verantwoordelijk om deze af te dragen aan de Belastingdienst.

Ja, je kunt instellen dat je geen gebruik wil maken van IDEAL of facturen niet automatisch wilt laten versturen aan je klanten. Ook is het niet verplicht om het online boekingsformulier te gebruiken, het is namelijk ook mogelijk om handmatig boekingen en klanten in te voeren.

Sintregister is compatibel gemaakt zodat deze goed wordt weergeven op een smartphone of tablet. Echter kan het zijn dat bepaalde functies (als tabellen en HTML-editors) niet voor honderd procent werken.

Wanneer je een account aanmaakt kun je een proefperiode activeren van 30 minuten. In deze 30 minuten ervaar je de functies die Sintregister.nl te bieden heeft en heb je vervolgens de mogelijkheid om een licentie aan te schaffen, zodra de proefperiode is afgelopen.

Ja, de gegevens worden gecodeerd opgeslagen waar alleen jij toegang tot hebt. De privacy voor jou en je klanten is belangrijk voor ons.