Informatie

Keuzemogelijkheden

Sintregister biedt momenteel een licentie aan waarmee je toegang hebt tot alle functionaliteiten die ons systeem te bieden heeft. Onderaan de pagina vindt je uitleg over de functionaliteiten.

Wanneer je een account aanmaakt kun je er voor kiezen om de licentie voor 30 minuten te activeren om vervolgens te beslisen of je daadwerkelijk een licentie afneemt.

Premium

€ 34,95

per jaar

Boekingen
Facturatie
Teams aanmaken
Teamleden inplannen
Schema's voor teamleden
Facturen in PDF
IDEAL-betalingen
Klantenbestand
Beoordelingen
Support
Uitleg over de mogelijkheden

Ben je na het lezen van de steekwoorden nieuwsgierig geworden naar wat Sintregister je precies te bieden heeft? We leggen de functionaliteiten van ons systeem graag aan je voor!

Heb je achteraf nog vragen waardoor je nog niet helemaal overtuigd bent om een licentie af te nemen? Stel ons gerust een vraag via de contactpagina.

Boekingssysteem
Met het boekingssysteem kun je een formulier op je eigen website plaatsen waarmee klanten online een bezoek kunnen inplannen doordat je van te voren verschillende tijdsvakken hebt toegevoegd.

Ook hebben klanten de mogelijkheid om extra's bij te bestellen als bijvoorbeeld extra strooigoed, extra pieten of andere extra's - je kunt deze zelf toevoegen!

Zodra de klant een boeking heeft geplaatst ontvang je hierover per e-mail een notificatie en is de boeking terug te vinden in het systeem. Ook is er direct een factuur aangemaakt welke vrijwel direct per e-mail wordt verzonden aan de klant. Je kunt er ook voor kiezen om geen factuur te laten versturen naar de klant of deze handmatig te versturen.

Facturatie
Bij de facturatie kun je de door de klant aangemaakte facturen inzien, annuleren en de status wijzigen naar 'geannuleerd' of 'betaald'.

Wanneer je gebruik maakt van IDEAL-betalingen verandert de status automatisch wanneer de klant de betaling verricht via IDEAL. Ook is het mogelijk om facturen als pdf te downloaden.

Op de facturen heb je de mogelijkheid om je eigen logo te plaatsen, evenals het kiezen van een betaaltermijn (14 dagen, 31 dagen of voordat het bezoek plaatsvindt). Voor de klant is er geen link met Sintregister te zien.

Teams
Het is mogelijk om gebruik te maken van de team-module waarmee je teams kunt aanmaken waar je weer teamleden aan kunt toevoegen. Deze teams kun je koppelen aan boekingen waarmee je per team een overzicht hebt van de boekingen.

Tegelijkertijd is de team-module ook een goede vorm van personeelsadministratie: je hebt de mogelijkheid om de gegevens van teamleden in het systeem te plaatsen.

Teamroosters
Niets ingewikkelders dan een overschot aan informatie en papierwerk: met de handige teamroosters heb je met slechts één klik een rooster voor het betreffende team waar in data, tijden en adressen staan van de boekingen.

Klantenbestand
Met één klik op de knop zet je de gegevens uit een boeking over in je klantenbestand, handig voor wanneer je de klant de volgende jaren wil informeren over de mogelijkheden van een bezoek!

Daarnaast is het mogelijk om een klant een e-mail te sturen vanuit het systeem met professionele opmaak in de e-mail. Wanneer een klant niet in het klantenbestand staat maar deze wel een boeking heeft geplaatst, is het ook mogelijk om deze te e-mailen vanuit het systeem.

Beoordelingen
Nadat een boeking heeft plaatsgevonden heb je de mogelijkheid om de klant een verzoek tot beoordeling te sturen zodat de klant een cijfer en eventueel een toelichting kan geven.

Ook heb je de mogelijkheid om het gemiddelde cijfer op je eigen website te plaatsen.

IDEAL betalingen
Met een Premium-licentie is het mogelijk om betalingen te ontvangen via IDEAL. De tegoeden hiervan worden binnen 3 werkdagen uitbetaald op het bij ons bekende rekeningnummer welke je hebt toegevoegd aan je account.

Support
Werkt er iets niet naar behoren of heb je een vraag? Dan staat de support klaar om je van dienst te zijn! In veel gevallen heb je in hetzelfde dagdeel nog antwoord.

Screenshots
Bekijk hieronder een aantal screenshots van Sintregister:- Bekijk hier een uitdraai in pdf-formaat van een boeking.